Kağıt Kebabı
· Kuşbaşı doğranmış et
· 1 soğan
· 4 diş sarımsak
· 3 orta boy patates
· 3 havuç
· 2 adet kabuğu soyulmuş domates
· 1 küçük kase bezelye
· 1 yemek kaşığı biber salçası
· Köri
· Pul biber
· Kara biber
· Kekik
· Yağ
· Tuz
Kağıt Kebabı Tarifi Yapılışı
Ben ilk önce eti folya poşette pişiriyorum, lokum gibi oluyor, et, patatesi ,havucu, küp küp doğrayıp kızartıyorum, soğanı ,sarımsağı yemeklik doğrayıp tavaya alıyorum, biraz yağ ile kavuruyorum eti ekliyorum, biraz kavurup salçayı ekliyorum, ardından kızarmış olan patatesi ve havucu ekliyorum, baharatları da ekleyip iyice karıştırıyorum, en son bezelyeyi ekleyip ocaktan alıyorum, kağıda sarıp fırına veriyorum.
0 yorum:
Yorum Gönder